YÖNETİM KURULUMUZUN YANINDAYIZ

YÖNETİM KURULUMUZUN YANINDAYIZ

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

13 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde gündem değerlendirilmesi yapılırken Şahin Tin önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya İlçe Başkanı Cemal Kobaş, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

 

Pandemi sebebiyle vatandaşların da ekonomik yönden sıkıntı çekmemesi için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade eden Şahin Tin, “Bu süreçte Devletimiz bu salgının en hafif şekilde atlatılması için her türlü adımı attı. Gerek Sağlık Bakanlığımız gerek İçişleri Bakanlığımız gerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız gerekse Ekonomi Bakanlığımız atılması gereken her türlü adımı yerinde ve zamanında atmıştır. Özellikle vatandaşlarımızın ekonomik yönden yıpranmaması adına dar gelirli ailelerimize 1000'er lira dağıtıldı, esnaflarımıza kısa çalışma ödeneği ve kredi imkanları sunuldu ve bunun gibi alınan kararlarla vatandaşlarımıza yaklaşık 150 milyar liralık kaynak aktarımı sağlandı. Sağlık alanında da yeni yatırımlar gerçekleştirildi. Hastaneler yapıldı, yerli tıbbi cihazlar geliştirildi. Kendi kendimize yettik daha üstüne bir çok büyük ve küçük devlete sağlık ekipmanları ihraç edildi” dedi.

 

 

Libya'da süren iç çatışma konusuna da değinen Şahin Tin, “Tüm bunlarla uğraşırken dış politikada da önemli kazanımlar elde edildi. Libya'da darbeci Hafter, İHA ve SİHA'larımızın marifetiyle yerle bir edildi. Yine bunun yanında ülkemiz dışında çöreklenmiş PKK terör örgütüne de ağır darbeler vuruldu, vurulmaya devam ediliyor. Yani yaşanan her şeye rağmen Allah'ın izni ve yardımıyla ülkemiz hamdolsun dimdik ayaktadır” dedi.

 

Bu süreçte alınan önlemler neticeside bazı yatırımların aksadığını ama yeniden çalışmaların başladığını ifade eden Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Kapalı spor salonumuz tamamlandı. Mayıs ayında açılışını planlıyorduk ama pandemi sebebiyle yapamadık. Yine Büyükşehir Belediye Başkanımızın girişimleriyle üstgeçidimiz tamamlandı ve hizmete girdi. Altyapı ve doğalgaz çalışmaları da devam ediyor. Belediye Başkanımız Osman Zolan'dan aldığım bilgiye göre Temmuz veya Ağustos ayı içerisinde asfaltlama işlemleri başlayacak. Durmak yok yola devam parolasıyla vadettiğimiz projelerimiz bir bir gerçekleşiyor” dedi.

 

Yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerine de başarılar dileyen Şahin Tin, “Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı burada hem partimizi hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı temsil etmektedir. Serinhisar'ın bir evladı olarak, teşkilatımızdan gelecek ve bizim çözebileceğimiz herhangi bir talebe cevap vermeye hazırım. Her konuda da teşkilatımızın yanındayım. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar dilerim” dedi.



  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 8.6 ° Güneşli