SERİNHİSARSPOR'UN İSİM HAKKI SATIŞA ÇIKARILDI

SERİNHİSARSPOR

1972 yılında kurulan ilçemizin tek futbol takımı Serinhisarspor'u zor günler bekliyor.

Maddi imkânsızlık sebebiyle BAL Liginde oynama imkânını kaybeden ve Süper Amatör Lige geri dönen Serinhisarspor'da sular durulmuyor. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ilçemizin ve spor camiasının aşina yüzü Cemal Şentürk, “İsim hakkı satışı önce bir duyum olarak kamuoyuna yansıdı. İlgililer nezdinde yaptığım girişimler sonucu olayın doğru olduğu ortaya çıktı” dedi ve şu bilgileri paylaştı;

“İlçe Kaymakamlığı'nın düzenlediği Aşağı Mahalle Halk Günü programına katıldım ve orada bu hususu dile getirdim. Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ile yaptığımız görüşmede 'isim hakkı' konusu masaya yatırıldı. 120 bin TL borcu bulunan Serinhisarspor'un bu şartlarda Amatör Ligde de mücadele edemeyeceğini belirten Sayın Belediye Başkanı Gemi'nin isim hakkı satışının gündemini koruduğunu beyan etmesi acı gerçeği doğruladı” dedi. 
1972-1982 yılları arasında futbolcu ve daha sonra yönetim kurulu üyeliği ve kulüp başkanlığı yaptığını söyleyen Cemal Şentürk, “Ömer Vural, Adil Kaplan, Nazmi İnce ve Hüseyin Gemi gibi belediye başkanlarıyla çalışma fırsatım oldu. O günlerde kolay değildi ancak bir şekilde krizleri aşmayı bildik” diye sözlerine devam eden Eski Kulüp Başkanı Cemal Şentürk, “Serinhisarspor'un kadrosunda 26 futbolcu var. Bunların 25 tanesi dışarıdan transfer edilmiş. Elin oğlu tabi ki parasız top koşturmuyor, karşılığında bir bedel ödemek zorunda kalıyorsun. O zaman U17-U19 veya Genç Takım niye kuruluyor ki? Buralardan hiç futbolcu çıkmıyor mu? Özkaynak unutulursa olacağı tabi ki budur. Yönetim kurulu kendi arasında karar alıp isim hakkı satışına onay verecekmiş diye bir söz sarf edildi. Böyle saçmalık olur mu? En azından bir genel kurul yapılır, üyelere bilgi verilir ve yetki alınır.
 
Sporun içinde bir kişi olarak benim fazla bilgim yoksa kamuoyunun bilgisi nasıl olacak? Serinhisarspor, Başkanın ve yönetim kurulunun değil Serinhisar'ın, ilçenin takımıdır. Biz öyle biliyoruz” dedi.



  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı