SERİNHİSARSPOR TARİHE KARIŞTI

SERİNHİSARSPOR TARİHE KARIŞTI

Serinhisarspor’un isim ve lige katılım hakkı Yeşilçınar Spor Kulübü’ne devredildi.

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yayınlanan Cemal Şentürk’ün açıklamalarını değerlendiren İsmet Karabuğa, “3 aydır bas bas bağırdık, bu takımın desteğe istiyacı var dedik ama kimse sesimizi duymadı” dedi.
Bu süreçte bir nebze olsun destek çıkılması durumunda devam etme niyetlerinin olduğunu ifade eden Karabuğa, “2 defa İlçe Kaymakamımızı ziyaret ettim, kongremizde siyasi ilçe başkanlarımızın hepsini aradım, eski futbolcularımız ile düğün derneklerde bir araya geldik ve durumları anlattık ama gereken desteği göremedik” dedi.

Serinhisarspor’da 5 yıl yöneticilik 1 yıl da başkanlık yaptığını söyleyen Karabuğa, “Bu süreçte 3 milyon liraya yakın para harcandı. Bu paralar nasıl toplantı da bu takımlar kuruldu yöneticiler ne kadar cebinden ve vaktinden harcadı kimse sormuyor. Yürütebilecek olan varsa buyursun yönetimi alsın dedik ona da talip çıkmadı. En son 800 bin liraya takım kurulacak 500 bin lira toplanırsa devam edelim dedik ama yine kimse yerinden kıpırdamadı, bize de başka seçenek kalmadı ve isim hakkını devrettik” dedi.
Serinhisar Belediyesi’nin yeni bir takım kurduğunu da sözlerine ekleyen İsmet Karabuğa, “Serinhisar Belediyespor 2. amatör kümeden yola devam edilecek. Serinhisar ve çevresinden yetenekli gençlerle yola devam edilecek. Bizden buraya kadar” dedi.



Anahtar Kelimeler: SERİNHİSARSPOR TARİHE KARIŞTI
  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı