Serinhisar’da İttifak Adayı MHP’den Çıkacak

Serinhisar’da İttifak Adayı MHP’den Çıkacak

Denizli’de Buldan, Çal ve Honaz’dan sonra Serinhisar’da da Cumhur İttifakı Adayının Milliyetçi Hareket Partisi’nden çıkacağı kesinleşti.

Ak Parti ve MHP Genel Merkezleri’nin yaptığı istişareler sonrası Denizli’de MHP’ye 4 ilçe verileceği kesinleşti.
Çal’da Fethi Akcan, Honaz’da Ali Semerci ve son olarak dün Buldan adayı Mesut Sarıbaloğlu’nu aday olarak açıklayan MHP Serinhisar adayı konusunda çalışmalarını tamamlama noktasına geldi.
Geçtiğimiz dönem MHP’de olan Adana Büyükşehir ve İstanbul Maltepe Belediyelerinin bu dönem Ak Parti’ye geçmesi sonrası ittifak yapılan ilçelerde MHP adaylarının arttırılması kararı ile geçtiğimiz dönem Denizli’den 2 aday çıkaran MHP’ye bu seçimde 4 belediye verilmesi partiler arası görüşmelerde karara bağlandı.
 

MHP’den 2 aday adayı çıktı
Serinhisar’da 2 aday adayının bulunduğu MHP’de Mustafa Yatçı aday adaylığından çekildiğini açıklarken, MHP’nin Halil Öztürk ile birlikte Ak Parti aday adayları Yaşar Öztürk ve Cemal Kobaş ile de adaylık konusunda istişarelerde bulunduğu öğrenildi.
Görüşmelerini tamamlayan ve Serinhisar İlçe Teşkilatı ile de istişarelerde bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın hazırladığı raporu MHP Genel Merkezi’ne sunduğu ve bir kaç gün içinde Halil Öztürk, Cemal Kobaş veya Yaşar Öztürk’ten birinin Serinhisar adayı olarak açıklanacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.



  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı