SEKÜYAD Tüm Serinhisarlıların Derneğidir

SEKÜYAD Tüm Serinhisarlıların Derneğidir

SEKÜYAD Başkanı İbrahim Gebeş “Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak üyelerimiz ve yardımsever hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz.” dedi.

“SEKÜYAD olarak üyelerimiz ve yardımsever hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan İbrahim Gebeş, 
“Derneğimiz her sene olduğu gibi bu sene de üniversitede okuyan öğrencilerimizin umut kapısı olmuştur. Böyle bir derneğimizin olması da Serinhisar için gurur vesilesidir. Önceki yıllarda burs alan öğrencilerimiz de mezun olduktan sonra bir işte çalışmaya başlamasıyla üye olarak katkı vermektedirler. Derneğimiz bu şekilde geleceğini de umutla bakmakta 26 senedir yapmış olduğu çalışmalarla da tüm Serinhisarımızın her alanda birlikte olmasını sağlamaktadır” dedi.
SEKÜYAD’ın bu günlere gelmesinde bir çok kişinin emeği olduğunu hatırlatan Gebeş, “Derneğimiz faaliyetlerini Denizli'deki kendi binasında olması ile kira ödememekte ve ücret karşılığı çalışanı da olmaması derneğimiz için büyük bir avantajdır. Bu nedenle Derneğimiz binası alımında emeği geçenlere, kurucu üyelerimize ve kurullarda görev almış yöneticilerimize sevgi ve saygıyla selamlarımı sunuyor edebiyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum” derken derneğin hafta içi her gün saat 12.00 – 17.00 arası açık olduğunu da hatırlattı.
 

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında 8 aylık periyotta her ay 50.000 TL burs ödemesi yapılacağını ifade eden İbrahim Gebeş, “2023 – 2024 eğitim öğretim yılında müracaat eden 100 Üniversite öğrencimize burs verilmektedir. Bu şekilde 8 ay süreyle ayda 50.000 TL derneğimizden burs ödemesi yapılacaktır. Burs ücretleri her öğrencinin banka hesabına her ay düzenli bir şekilde gönderilmektedir. Öğrencilerimizin ekonomik durumlarına göre değerlendirerek onların yanındayız. Yarınlarımıza emanet edeceğimiz gençlerdir. Bu yardımlarımızı da üyelerimizin ve yardımsever hemşehrilerimiz sayesinde yapmaktayız. Yapılan aidat ve bağışlar sadece öğrenci bursu için harcanmaktadır.
Derneğimizin daha güçlü bir hale gelmesi daha çok vatandaşımızın üye olması ile mümkündür. İmkanlarımız doğrultusunda az çok demeden derneğimize sahip çıkalım ve üye sayımızı arttıralım. SEKÜYAD tüm Serinhisar'lıların derneğidir.
Bu nedenle üyelerimize hayırseverimize yapmış oldukları aidat ve bağışlarıyla çok teşekkür eder sağlıklı uzun ömürler ve bol kazançlı çalışmalar dilerim.
Derneğimizin üyelerinin bulunduğu, faaliyetlerinin yer aldığı seküyad.net adlı web sayfamızın olduğunu hatırlatır ve sitemizi takip etmenizi temenni ederim” dedi.



  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı