MHP’DEN YEREL ESNAFA DESTEK KAMPANYASI

MHP’DEN YEREL ESNAFA DESTEK KAMPANYASI

Milliyetçi Hareket Partisi Serinhisar İlçe Teşkilatı tarafından pandemi sürecinde çeşitli sıkıntılar yaşayan esnafa destek amacıyla “Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık.” kampanyası başlatıldı.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, tüm kamuoyundan kampanyaya destek çağrısında bulundu. Ertuğrul; Malumunuz olduğu üzere Covid-19 salgını sürecinde uygulanan karantinada ve sokak kısıtlamasında en çok etkilenen toplum bireyi esnaflarımız olmuştur. 11 Mart 2020’den beri 9 aylık geçen sürede esnaflarımız bu hastalık sebebiyle bu salgın sebebiyle dükkânlarını açamaz alışveriş yapamaz hale gelmişken kepenklerini kapatmak zorunda kalmışlardır. Bundan dolayı biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak içinde yaşamış olduğu şehirdeki toplumun her bireyini önemseyen bir siyasi parti temsilcisi olarak esnafımıza destek olmak amacıyla buradan vatandaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Çağrımız şudur ki;  ‘Alışverişini yerel esnaftan yap. Esnafına sahip çık.’ 

 

Evet, esnafımız yerelde ilçemizde gerçekten maddi ve manevi olarak ciddi zorluklar yaşamaktadır. Ben şahsım adına evime almış olduğum gıdamı ayakkabımı, manav ihtiyacımı, diğer ihtiyaçlarımı mümkün olduğunca karşılık bulabildiğim ölçüde ilçemizdeki yerel esnaftan yani ulusal marketlere tabi olmayan ilçemizden kendi insanımızın açmış olduğu esnaftan karşılamaya çalışıyorum. Özellikle bu günlerde kapıdan çıkamadığımız alışverişe gidemediğimiz zamanlarda maalesef halkımız internetten alışveriş çılgınlığına başlamış durumda. Bizim bu konuda halkımızdan hassaten ricamız internetten yapacağımız alışverişi çarşıdaki esnafımızdan yapmamız lazım ki onlar da sizin yapacağınız alışveriş ile evine ekmeğini  götürebilsin, Bu konuda diğer siyasi parti teşkilatlarından da çağrımıza cevap gelmesini beklemekteyiz. Bu çağrı bir bütüncül çağrıdır. Bu beraberlik çağrısıdır. Tüm siyasi parti temsilciliklerimizin, tüm esnaf odası temsilcilerimizin bu konuda kampanyamıza destek vermesini, çağrımıza kulak vermesini ve “Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık” kampanyamızın ilçede yankı uyandırmasını biz burada talep ediyoruz” dedi.



  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı