MHP’den Genel Merkez Ziyareti

MHP’den Genel Merkez Ziyareti

MHP Serinhisar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da çeşitli temaslarda bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul ve Yönetim Kurulu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın daveti üzerine parti genel merkezine ziyarette bulundular. 

 

Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Ertuğrul, 26.02.2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz genel merkez ziyaretimizde görüşmelerimiz oldukça olumlu geçti. 

 

Genel Başkanımızdan ve Genel Başkan Yardımcımızdan aldığımız talimatlar doğrultusunda amacımız partimize sahip çıkıp durmadan yorulmadan çalışarak partimizi ve Cumhur İttifakını en iyi şekilde temsil edip zirveye taşımaktır. Türkiye’nin bekası için Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu saatten sonra geri vites kullanmayacağını ve Cumhur ittifakının 2023 seçimlerinde hem Türkiye’de hem de Serinhisar’da zafere ulaşacağını belirten Hakan Ertuğrul, “Liderimiz Ülkemiz için en güzelini önümüze koymuştur, bizlere de sahip çıkıp zafere taşımak düşer. Artık MHP’nin ve Cumhur ittifakının önü açıktır, ülkemiz için güzel günler yakındır” dedi.

 

Ertuğrul yaptığı açıklama “Aynı zamanda Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ve Anıtkabir’de Atamızı ziyaret edip dualar ile yad ettik. Akabinde Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret ederek istişarelerde bulunup güzel ve olumlu haberler ile ilçemize döndük. Bizler inandık, sizler de inanın. MHP ve Cumhur ittifakı 2023 seçimlerinden zaferle çıkacaktır. Saygılarımla, Hayırlı Cuma’lar” dedi.



  • Pazar 20.1 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli