MECLİS ÜYESİ ŞÜKRÜ AVERİ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

MECLİS ÜYESİ ŞÜKRÜ AVERİ  İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde AK Parti listesinden belediye meclis üyesi seçilen Şükrü Averi, İYİ Parti'ye geçti.

Yaklaşık 1 yıl önce AK Parti'den istifa eden Averi, bağımsız olarak meclis üyeliğini sürdürüyordu. Kamuoyunda ismi CHP ile anılan Şükrü Averi’nin İYİ Parti saflarına katılması sürpriz bir karar olarak değerlendirildi. Konuyla ilgili Denizli İYİ Parti il binasında yapılan törene Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve İl Başkanı Raziye Akışık katıldı.

Şükrü Averi’ye parti rozetini takan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, “Bu bir başlangıçtır. Son günlerin yükselen yüzü İYİ Parti, her geçen gün daha güçlü kadrolarla siyasetteki yerini alacaktır” dedi. Törende hazır bulunan İYİ Parti Serinhisar belediye meclis üyeleri İlhan Dokumacı, Mehmet Gündaş ve Özer Tunçtürk ile partililere seslenen Şükrü Averi, “AK Parti artık miadını doldurmuştur. Özellikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile gelen ekonomik belirsizlik hat safhaya çıkmış, dengeler tamamen bozulmuştur. Bu sebeple artık iyilerin vakti gelmiş çatmıştır. İYİ Parti daha önceden birlikte olduğumuz birçok dostumuz vardır. Dolayısıyla biz birbirimizi iyi biliriz. İYİ Parti başta genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde vatandaşa dokunan, dertleriyle dertlenen, uyguladığı siyaset ile iktidara alternatif tek partidir. Bu yüzden tercihim İYİ Parti olmuştur” dedi.



  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 8.6 ° Güneşli