Denizde boğulan Yasin Cinkaya Çarşamba günü toprağa verilecek

Denizde boğulan Yasin Cinkaya  Çarşamba günü toprağa verilecek

Denizde boğularak yaşamını yitiren Yasin Cinkaya’nın ailesi cenazesini teslim aldı. Cinkaya, Çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Didim’de balık için denize açılan ve 14 Aralık’ta kaybolun işadamı Yasin Cinkaya, 4 gün sonra Samos Adası’nda kıyıya vurmuş, yaklaşık bir ay sonra kimlik tespiti yapılmıştı.
Ailesi, Yasin Cinkaya’nın cenazesini teslim aldı, defin programına ilişkin açıklama yapıldı.
 

Aile tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili bir eş, evlat, baba, dayı, amca, ağabey ve kardeş olan Yasin Cinkaya aramızdan ayrıldı. Onun sevgisi, neşesi ve iyilikleriyle dolu yaşadığı yıllar, arkasında derin bir iz bırakarak gözlerimizin önünde yüzlerce anı bıraktı. Hayat, onun yokluğunda sessiz ve eksik hissettirecek. Ancak Yasin Cinkaya’nın bize bıraktığı sevgi, sabır ve anlayışla dolu olan mütevazı miras her zaman kalplerimizde yaşayacak” denildi.
Yasin Cinkaya için düzenlenecek törene ilişkin bilgi paylayan aile, “Cenaze töreni, 17.01.2024 Çarşamba günü öğlen namazına müteakip Çamlaraltı Mahallesi Üniversite Cd. Merkez/Denizli adresindeki Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi’nde düzenlenecektir. Cenaze töreninden sonra Şemikler Aile Mezarlığına defnedilecektir. Bu acılı zamanda Yasin Cinkaya’nın ailesi olarak tüm sevenlerinin ve yakınlarının cenaze töreninde yanımızda olmalarını dileriz. Başımız sağ olsun” denildi.



  • Pazartesi 27 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 24.9 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı