CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VERMEYECEĞİZ VERDİRMEYECEĞİZ

CUMHUR İTTİFAKINA  ZARAR VERMEYECEĞİZ  VERDİRMEYECEĞİZ

MHP Serinhisar İlçe Başkanı Yılmaz Güç, 'Cumhur ittifakına zarar verdirmeyiz, veremeyiz. Bu da böyle bilinsin. Kişisel hırslarını, çıkarlarını partimize veya diğer siyasi kuruluşlara karıştırmasın' dedi.

Yaşanan gelişmelerle ilgili gündemi değerlendiren MHP İlçe Başkanı Yılmaz Güç, “MHP'de bir ilçe başkanı ve yönetimi var. Bunun haricinde hiçbir kişi partimiz ve yolumuz hakkında karar veremez. Özellikle Cumhur İttifakına kimsenin zarar vermesine asla müsaade etmeyeceğiz” dedi ve görüşlerini şöyle özetledi;
“Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimiz ne kararı alınmışsa biz onun arkasındayız. Bunun başka bir izahı yoktur. Hiç bir kişi şahsi meselelerine başka partilerle sınamaya, alet etmeye kalkmasın. Özellikle Cumhur ittifakına zarar verdirmeyiz, veremeyiz. Bu da böyle bilinsin. Kişisel hırslarını, çıkarlarını partimize veya diğer siyasi kuruluşlara karıştırmasın. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. İlçemizi de karşılıksız seviyoruz. Türkiye'nin medar-ı iftiharı ve teminatı Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel merkezimiz ne dediyse ne karar aldıysa biz onlara harfiyen uyacağız. Kişilerin, şahısların veya onların hırsları, hesapları bizleri ilgilendirmez. Bu şekilde düşünenleri bir kez daha uyarıyorum ve onlara Genel Başkanımız Sayın Bahçeli'nin bu anlamlı ve güzel konuşmasını aktarıyorum dedi.

 

“HİÇ KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR”
Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Ne yaptığımızı, neyi amaçladığımızı,  nereye varmak istediğimizi dar ufkuyla çürük ahlakıyla sorgulayıp dedikodu çarkında dönenler yoldan çıkıp yolunu şaşıranlardır. Şunu bilmenizi isterim ki, yoldan çıkan davanın önünde engeldir. 'Ben' diyenler sinsi planlar yapanlardır. Dava insanı, akıldan önce adanmış bir yüreğe ihtiyaç duyacaktır..."
Dr. Devlet BAHÇELİ - MHP Genel Başkanı



  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 8.6 ° Güneşli