AK PARTİ YENİ TEŞKİLAT BİNASI AÇILDI

AK PARTİ YENİ TEŞKİLAT BİNASI AÇILDI

Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binası açılışı ve toplu katılım töreni yapıldı.

Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı'nın Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'ne taşınan yeni ilçe teşkilatının açılışı Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Necip Filiz, il yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçe teşkilatları, partililer ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

 

Törende açılış konuşmasını yapan Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, Ak Parti tarafından kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediklerini ifade ederken, “7. Olağan kongre sürecimizi başlamış bulunmaktayız, nasipse 15 Mart 2020 Pazar günü Kültür Merkezimizdeki 2. katta bulunan salonumuzda kongremizi gerçekleştireceğiz.

 

Aynı zamanda son zamanlarda ilçemizde partimize karşı yoğun ilgi ve teveccüh olmuştur. Bunun için de bir katılım programı düzenlemek gereği doğmuştur. Bugün burada AK Partimize olan teveccühün sonucunda katılım programı düzenliyoruz. Amacı ülkesine, milletine hizmet etmek olan, şu ana kadar partimiz çatısı altında olmasa da Serinhisar'ımıza sivil toplum kuruluşlarında hizmet eden dostlarımızla bundan sonra beraber yürüyecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımızla partimizi daha ileriye taşımak için uğraşacağız. Leblebinin başkenti olan Serinhisar'ımıza hizmet destanları yazan AK Partili bir belediye başkanı kazandırmak için mücadele edeceğiz ve kazanacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
2014-2019 döneminde Serinhisar'a yaklaşık 135 milyonluk liralık yatırım yapıldığını ama hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Kobaş, “Bunun yanında kapalı spor salonumuz artık tamamlandı sayılır. Altyapı çalışmaları tamamlandığında ana caddelerimizin asfaltlama çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak. Önümüzdeki ay da doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam edecek. Bu hizmetlerin tamamlanmasında emeği geçen Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan'a, Serinhisar'ın gururu vekilimiz Sayın Şahin Tin'e, Denizli milletvekillerimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a ve önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kobaş'a teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bundan sonrada Serinhisar'a hizmet için her zaman kapınızı çalacağımızı da bilmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle teşkilat merkezi açılışı ve toplu katılım programımızın teşkilatımıza ve Serinhisar'ımıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum sağ olun var olun” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Öte yandan açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Denizli'de kaybettiğimiz 5 ilçeden biri olan Serinhisar, üzerine en çok düşeceğimiz, çok önem vereceğimiz ilçelerden biri olacak” derken, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, “Serinhisar'a söz verdiğimiz projeleri bir bir tamamlamaya devam ediyoruz. Kapalı Spor Salonumuz önümüzdeki aylarda açılacak. Anadolu Lisesi projesini de unutmadık, yakın zamanda göreceksiniz oranın da çalışması başlayacak” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yaptığı konuşmada “Biliyorum, çok sıkıntılar çektiniz ama artık az kaldı. Yatağan Mahallemiz de bu sıkıntıları çekti ve şu andaki hali ortada. Pırıl pırıl bir hale geldi. Serinhisar'da söz verdiğimiz hizmetleri yapacağız. Altyapı çalışmalarının bitmesiyle ana caddelerimiz döşeyeceğimiz asfaltla çok güzel bir hale gelecek. Serinhisar'a hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

 

Yapılan açılışın ardından AK Parti'ye yeni katılım sağlayan üyelere rozet takıldı ve tören sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 8.6 ° Güneşli