AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Yeni yönetimin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ak Parti'nin yeni Serinhisar İlçe Yönetimi, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı. COVID 19 salgını sonrası ertelenen ve yakın tarihte yapılması öngörülmeyen kongrelerin yerine yetki belgesi ile atama kararı alınırken, daha önce İlçe Başkanlığı'na getirilen Cemal Kobaş, yeni yönetim kurulunu belirledi. 15 asil, 7 yedek ismin yer aldığı yönetim kurulu görevine resmen başlamış oldu.

 

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Bildiğiniz gibi 15 Mart 2020 Pazar günü kongremizi yapacaktık fakat 13 Mart Cuma günü tüm yurt çapında kongrelerimiz için pandemi sebebiyle erteleme kararı alınmıştı. Salgın sürecinin bir müddet daha devam edeceği öngörülerek bazı ilçelerde görevlendirme yoluna gidildi. Genel Merkezimizden tarafıma yetki belgesi gönderildi ve yetki belgesini İlçe Seçim Kuruluna teslim ettik. Sonraki süreçte de kongreye gidecek yönetim isim listemizi Ak Parti Genel Merkezi'ne bildirdik ve bu liste genel merkezimiz tarafından onaylandı” dedi.

 

Yeni yönetim kurulunun Serinhisar için çok değerli işlere imza atacağına inancının tam olduğunu ifade eden Kobaş, “Yeni yönetim kurulumuz çok değerli isimlerden oluşuyor. Tecrübeli büyüklerimizin yanında genç ve dinamik isimleri tek bir çatı altında toplayarak Serinhisar'ın güzel geleceğinde pay sahibi olacağımızı düşünüyorum. Listemizde asil ve yedek ibarelerinin yer alması kimseyi yanıltmasın. Her bir yönetim kurulu üyemiz yönetimde aktif olarak söz sahibi olacaklar. Serinhisar'ın sorunlarını ve sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Bu sorun ve sıkıntıların aşılması adına biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse Milletvekillerimiz ilçemiz için gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. İlçe belediyesi konusunda muhalefetteyiz ama belediye meclis üyelerimiz şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da ilçemizin menfaatine olan konularda tam destek vermeye devam edecekler. Yanlış gördüğümüz konularda da kimse bizden destek beklemesin” dedi.

 

Yönetim kurulunun yeni göreve gelmesini 'tecrübesiz' olarak değerlendirme yanılgısına kimsenin düşmemesi gerektiğini de ifade eden Cemal Kobaş, “Kadromuzda bu konuda teşkilat ve teşkilatlanmayı, Ak Parti kadrolarını, seçim dönemlerini gerçek manada bilen isimler var. Yönetim kurulu toplantılarımızı pandemi nedeniyle tam manasıyla gerçekleştirememiş ve tam uyum sağlayamamış olmamızın bazı dezavantajlarını yaşadığımız doğrudur ama partimizi ve bizi yıpratmak için küçük hesaplar peşinde koşan kötü niyetli yaklaşımların da her ortamda, her platformda cevabını vermeye hazırız. Kimse bu konuda bizi sınamaya kalkmasın” dedi.

 

Ak Parti Serinhisar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.
İLÇE BAŞKANI: CEMAL KOBAŞ
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
1- Halil Altıparmak
2- Halil Karyağdı
3- Halil Keyik
4- Hasan Akköse
5- Hilmi Çoban
6- İbrahim Erbeyli
7- Mehmet Koyun
8- Mehmet Ali Süm
9- Recep Serkan Beydemir
10- Süleyman Öztürk
11- Vehbi Kocakaya
12- Yılmaz Balban
13- Yüksel Alan
14- Zeynel Parlaz

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
1- Şevket Gemi
2- Osman Can
3- Davut Turhan
4- Ekrem Kobaş
5- Ali Teber
6- Hakan Selen
7- Cennet Manas
8- Ayfer Tahmaz



  • Pazar 20.1 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli