AK PARTİ İL BAŞKANI YÜCEL GÜNGÖR OLDU

AK PARTİ İL BAŞKANI YÜCEL GÜNGÖR OLDU

Kongrede aday olmayacağını açıklayan Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'in ardından merakla beklenen yeni il başkanı açıklandı. Önceki dönem Merkezefendi İlçe Başkanlığını yürüten Yücel Güngör'ün Ak Parti Denizli İl Ba?

Daha önceki dönemlerde gençlik kolları da dahil olmak üzere Ak Parti'de çeşitli görevlerde yer alan Güngör'ün mevcut Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini yürütürken yeniden aday olmaması, il başkanı olacağı yorumlarını da beraberinde getirmişti.
Atama ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Öncelikle birlikte çalışma imkanı bulduğum, bu zamana kadar görevini layığıyla yürüttüğüne inandığım Necip Filiz Başkanıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Necip Filiz Başkanımız görevini tamamladı ve Yücel Güngör Başkanımıza devretti. Yücel Güngör Başkanımızın da devraldığı bayrağı daha ilerilere taşıyacağına dair güvenimiz tam. Uyum içinde çalışarak Serinhisar ve Denizli için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Öte yandan Yücel Güngör'ün yeni il teşkilatını belirleme çalışmalarına başladığı öğrenildi.

YÜCEL GÜNGÖR KİMDİR?
1978 yılında Denizli'nin Karşıyaka Mahallesi'nde doğdu. İlkokulu Karşıyaka İlkokulu'nda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulu'nda ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. 2002 yılında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisi olarak mezun oldu. Bir Tekstil firmasında İhracat-Pazarlama Yöneticisi olarak 15 yıl görev yaptı. İngilizce eğitimi için 3 ay İngiltere'de bulundu. Şu an kendi firmasında Yurtdışı- İhracat –Pazarlama işlerine devam etmektedir. Evli, bir kız iki erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce biliyor.



  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.5 ° / 8.6 ° Güneşli