AK PARTİ’DEN LEBLEBİCİ ESNAFINA ZİYARET

AK PARTİ’DEN LEBLEBİCİ ESNAFINA ZİYARET

Ak Parti Serinhisar İlçe Teşkilatı Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebiciler Sitesi’nde bulunan leblebici esnaflarını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Cemal Kobaş ve yeni yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde leblebici ve kuruyemişçi esnafının sorunları konuşuldu.

 

2 Haziran Salı günü gerçekleşen ziyarete yönelik açıklamalarda bulunan Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, “Benim de içinde bulunduğum leblebicilik sektörüne yönelik gerek Denizli Ticaret Borsası’nda gerekse kooperatifimizde yaşanan veya yaşanabilecek sorunları zaten dile getiriyoruz ama esnaflarımızın siyasi yollardan çözülebilecek sorunları da oluyor. Leblebiciler sitemiz ve aynı güzergah üzerinde bulunan işyerlerimiz için doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor, çözülmesi biraz zaman alacak gibi duruyor ama Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın gayretleriyle kesin sonuç alacağımızı umuyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin Enerya enerji şirketiyle bulunan ortaklığı burada elimizi güçlendiriyor. Sektörümüzün daha da güçlenmesi, kuvvetlenmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı ziyaretlerin devam edeceğini ifade eden Kobaş, “Bir kaç resmi kurum ve esnaf ziyaretlerimiz oldu. Pandemi dolayısıyla tam manasıyla rahat hareket edilemiyor ama buna da şükür. Önümüzdeki günlerde hem resmi kurum hem de esnaf ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.



  • Pazar 20.1 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.1 ° / 6.9 ° false
  • Salı 22.1 ° / 9.8 ° Güneşli